Szoptatós étrend

A pocaklakód már a kezedben?

Szoptatsz, szeretnél fogyni és többet megtudni a szoptatás alatti táplálkozásról?

Szoptatós anyaként, szoptatós étrendre van szükséged, hogy a tejtermelésed biztonságban tudd. De hogyan? A szoptatás és egy étrend megvalósítása lehetetlen feladatnak tűnik, mert…

# Új dimenziókat öltött a fáradtság,
# Sokszor szédülsz, állandóan álmos vagy,
# Nehezedre esik megtenni olyan dolgokat, amik eddig jól mentek,
# Azt eszed, amit épp a hűtőben találsz,vagy amit a gyerek meghagy,
# Úgy érzed nincs időd és energiád magaddal foglalkozni,
# Vészesen hízol/fogysz a szoptatás alatt,

Magadra ismersz? Igen? Nem vitás, szoptatós étrendre van szükséged! A szoptatás is, csakúgy, mint a terhesség, rendkívül megterheli a szervezeted, nem csoda, hogy fáradt vagy, és egyszerűbbnek tűnik a szoptatás utánra hagyni a diétázást. De miért várnád meg, amíg feljönnek vagy, épp elfogynak a kilók? Nincs talán szükséged egészséges táplálkozásra szoptatás alatt is?

Nem lenne jó, ha lenne egy mankód? Ha egyszer és mindenkorra tisztáznánk a szoptatós étrend körüli kételyeket? Ehetek-e k-betűset, szamócát, tejterméket, vagy nem? Kávézhatok? Miért nem fogyok?

Nem lenne jó, ha tudnád, hogyan …

… étkezz a szoptatás alatt, hogy erős és energikus maradj?
… alakíts ki egészséges étrendet magadnak és a családodnak?
…nyerd vissza a régi alakodat és önmagadat?

Iratkozz fel most a ”szoptatós étrend” 8 hetes email tanfolyamra, és megtudhatod a válaszokat. Hétről-hétre kapsz egy-egy levelet, amelyben a  szoptatós kismamák helyes étrendjéről, az étkezés legfontosabb ”szabályairól” olvashatsz és tanulhatsz.

Emellett tippeket, ötleteket is kapsz, hogy hogyan tudod könnyen betartani ezeket a szabályokat, hogy mindketten megkapjátok a szükséges tápanyagokat, és egészségesek maradjatok a szoptatás alatt is. Továbbá, a tanfolyam segít abban is, hogy könnyebben fel tudd venni a harcot a szoptatós kismamák által jól ismert fáradsággal, és a lassan, de biztosan felkúszó kilókkal szemben is.

Bónusz Amennyiben feliratkozol az email tanfolyamra most egy e-könyvet is ajándékba kapsz:

Kismama étrend várandós és szoptatós anyáknak, diéta szülés után.

Iratkozz fel most!

Név*
Email*
Hány hónapja szoptatsz?*